Welkom bij Legal Today

Bedrijfsjuridisch advies

Legal Today richt zich op MKB ondernemingen die geen bedrijfsjurist in dienst hebben, maar wel regelmatig behoefte hebben aan juridisch advies. Legal Today is veelal actief in het voorstadium van processen die moeten leiden tot belangrijke besluiten. Door vanaf het begin betrokken te zijn bij deze besluitvormingsprocessen kunnen mogelijke juridische obstakels in een latere fase vaak worden voorkomen, danwel tijdig worden gesignaleerd, zodat daarop kan worden ingespeeld.

Daarnaast kan Legal Today een bijdrage leveren aan het opstellen van overeenkomsten of het toetsen van de overeenkomsten van uw contractspartij.

Samenwerking

Hoewel binnen Legal Today ervaring bestaat zowel vanuit de advocatuur als vanuit het bedrijfsleven geeft Legal Today tijdig aan wanneer specialistische kennis op bepaalde gebieden extern moet worden ingehuurd. Legal Today werkt dan ook nauw samen met verschillende advocatenkantoren.

Legal Today is van mening dat het in bepaalde situaties goed is om een specialist in te huren, maar dat het niet noodzakelijk is om voor elk juridisch advies een advocaat in te schakelen. Legal Today werkt op basis van een uurtarief, of op basis van vaste prijsafspraken of op interim basis. In vergelijking met de tarieven in de advocatuur kan door samenwerking met Legal Today binnen uw onderneming een aanzienlijke besparing op juridische kosten worden gerealiseerd. Om te zien op welke gebieden Legal Today binnen uw organisatie een adviserende rol kan spelen, klikt u hier .